Sammen med Future Food Innovation* deltager vi et Regionalfond projekt om endnu bedre udnyttelse af hvedegræs til superfood samt udvikling af presseprocessens restprodukter til nye innovative og sunde fødevarer, der rummer alle de naturlige næringsstoffer.
Projekt GreenJoy, der er støttet af differentieringspuljen, sigter mod produktion og afsætning af nye højkvalitets- og højværdi produkter fra regionens fødevarevirksomheder, så der skabes vækst og arbejdspladser i Region Midtjylland.
Hvedegræsjuice sælger FoodJoy i forvejen gennem bl.a. helsekostbutikker. Og her er vi helt i front, når det gælder dansk dyrket økologisk hvedegræsjuice – frysetørret for at bevare mest muligt af alt det gode fra naturen. Oftest er det spraytørrede eller båndtørrede varianter, produceret i Østen og Fjernøsten som er tilgængelige i Danmark og EU.
FoodJoy har i projekt GreenJoy også indgået partnerskab med ISI Food Protection, 1A-Food Consulting og Københavns Universitet for at få hjælp til bl.a. opgradering og analysemetode.
*Future Food Innovation er et innovationsmiljø, hvor viden, erhverv og brugere bringes sammen om at udvikle nye, innovative produkter eller teknologier med udgangspunkt i forbrugernes behov.
*ISI Food Protection arbejder med produktudvikling og forskning for fødevareindustrien – bl.a. omfattende laboratorieundersøgelser.
1A-Food Consulting er et europæisk selskab baseret i Danmark, der leverer konsulentbistand inden for et bredt spektrum, herunder mad, fødevare ingredienser, kosttilskud, fødevarer til særlige medicinske formål, produktudvikling og meget mere.