irisanalyse og vegatest

irisanalysen:

Øjnene er kroppens spejl og viser, hvor kroppen har sine stærke og svage områder. Ifølge teorien har iris en tæt kontakt til kroppens nervesystem. Denne kontakt gør, at kemiske og psykiske forandringer i kroppen ses i øjnenes struktur, farve og tegn. Præcis som i zoneterapi har man lavet et “kort” over, hvilke dele af kroppen de forskellige zoner i øjet refererer til. Iris er delt op efter et urskive princip, og afhængigt af hvor i øjet man ser et tegn, kan man derfor afgøre i hvilket væv belastningen er. Irisanalysen afslører derfor ikke sygdomme, parasitter eller hvornår, et symptom er startet.

vegatesten:

Med en VegaEXpert måler jeg, hvordan din krop har det i forhold til bl.a. vitaminer og mineraler. Det er også muligt at tjekke for eventuelle fødevareintolerancer og allergier samt organstress og tungmetalbelastning. Vegatesten kan vise stress tilstande i kroppen samt årsagerne dertil og giver dig et fingerpeg om din sundhedstilstand. Vegatesteren er et medicinsk redskab, dog er det ikke en videnskabelig baseret undersøgelse, men et alternativt sundhedstilbud. Under testen har du en elektrode i hånden, du oplever intet ubehag i den forbindelse. Den er derfor velegnet til unge som gamle – også små børn.

Iris og vegatest, ca. 1,5 time - kr. 850,- (MobilePay eller kontant)
Bestil tid: tel. 2437 4545
Sted: Fiskervej 4, 9240 Nibe

detox med zoneterapi

Zoneterapi booster organernes evne til at udskifte affaldsstoffer, og kan afhjælpe skavanker. Zoneterapi virker udrensende, fordi terapeuten booster organernes evne til at udskille affaldsstoffer. Kroppen og de indre organer er forbundet med reflekszoner på og under fødderne. Reflekszonerne afspejler tilstanden af kroppens indre organer, muskler, led og kirtler. Når man trykker på fodens reflekszoner, stimulerer det blodtilførslen i de pågældende organer og vævsområder, så ilt, næringsstoffer og affaldsstoffer kan transporteres frit. Herved stimuleres kroppens evne til at regenerere og kroppens balance kan genoprettes.

Detox zoneterapi, ca. 1 time - kr. 500,- (MobilePay eller kontant)
Bestil tid: tel. 2437 4545
Sted: Fiskervej 4, 9240 Nibe

IMG_8178.ex.jpg

Jeg er uddannet Biopat i 1996. Når man som jeg arbejder med komplementære behandlingsformer, er det en dynamisk proces, som naturligt fører til mange flere uddannelser: Biopat/naturopath –  Phytoterapeut – Kinesiolog – Akupunktør – Zoneterapeut – Kostrådgiver med stor viden om kost, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og naturmedicin. Indehaver og produktudvikler i virksomheden Foodjoy.