side-area-logo

hvedegræs og grønkål

supersund superfood

Hvedegræs og grønkål er to af naturens mest næringsrige fødevarer. Vi dyrker den på friland for at opnå meget mere klorofyl og flere antioxidanter – og for at undgå pesticider, så naturen får en chance. Og vores tilsætningsfrie og nænsomme forarbejdning med efterfølgende frysetørring sikrer at mest muligt af det høje naturlige næringsindhold bevares.

Green wheat grass on white
 • HVEDEGRÆS OG GRØNKÅL ER SUPERFOOD

  Superfood er mad, der har en høj næringsværdi. Et alsidigt indtag af superfood har, med hver sine egenskaber, en sundhedsfremmende virkning på kroppen og gavner cellerne. Økologiske Ølandshvedespirer og grønkål hører under kategorien Superfood. Ølandshvedespirer og grønkålsblade indeholder en lang række naturlige og vigtige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer og klorofyl.

 • FRYSETØRRET HVEDEGRÆS JUICE HAR DET HELE (NÆSTEN)

  Frysetørret hvedegræsjuice er 100% letoptagelig for kroppen. Juicen er fuld af sundhedsmæssige fordele pga. sit høje nærings- og klorofylindhold. Hvedegræsjuicen er en rå superfood, der indeholder over 100 naturlige mikro-næringsstoffer, alle vitaminer undtagen vitamin D, 91 ud af 102 eksisterende næringsmineraler, 18 aminosyrer ud af 21 mulige og over 80 vigtige enzymer. Denne juice er desuden 100% glutenfrit.

 • FRYSETØRRING BEVARER MEST MULIGT AF NATURENS SAFT OG KRAFT

  Frysetørring bevarer alle hvedegræssets og grønkålens næringsstoffer – vitaminer, mineraler, enzymer og klorofyl – fordi temperaturen ikke kommer over 40 °C. Da frysetørring foregår ved lavt tryk og lav temperatur (−25 °C til −10 °C) standses alle nedbrydende mikrobielle processer, og det virker derfor konserverende. Samtidig undgås mange af de almindelige tørringsprocessers uheldige bivirkninger: Man undgår denaturering, f.eks. koagulering af proteiner – og aromastoffer bevares bedre og varen får en porøs struktur, som gør udblødning i vand lettere.

 • ALKALINE BALANCERER KROPPENS PH-NIVEAUER

  Hvedegræs og grønkål er Alkaline produkter. Det vil sige, at de balancerer kroppens pH-niveauer. Forskning har vist os, at dagens samfund huser mange mennesker med en sur overbelastning af kroppen. Hvedegræs indeholder basiske mineraler, der hjælper med at regulere kroppens indre pH temmelig præcis, så ilt bliver transporteret til vores væv hurtigere og enzymer forbliver aktive. Det øger vores krops evne til at udføre væsentlige funktioner som f.eks. at absorbere næringsstoffer, reparere væv, vedligeholde immunforsvar og eliminere affald.

 • KLOROFYL ER PLANTERNES KRAFTCENTER

  Klorofyl er plantens kraftcenter. Hvedegræs og grønkål indeholder store mængder klorofyl. Hvedegræs indeholder mere klorofyl end nogen anden grøntsag (7,5 gange mere end f.eks. broccoli). Klorofyl hjælper med at ilte blodet og kan medvirke til at øge mængden af de røde blodlegemer, så ilten bedre transporteres rundt i kroppen. Der er også store mængder klorofyl i grønkål.

 • HVEDEGRÆS OG SUNDHED

  Vores hvedegræs indeholder høje niveauer af A-vitamin, som bidrager til en sund hud og et godt syn. Det hjælper også med at understøtte immunsystemet og hjælper kroppen med at producere sunde celler. Hvedegræs juice indeholder høje niveauer af B12 og B5 vitamin hvilket hjælper med at frigive energi og reducere træthed og udmattelse. B5 hjælper også med at producere steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittere, der er vigtigt for et sundt nervesystem. B12 vitamin understøtter et sundt immunsystem, cellefornyelsen og hjælper med at producere sunde røde blodlegemer. Hvedegræs indeholder høje niveauer af E-vitamin som er en effektiv antioxidant der beskytter dine celler mod oxidativ stress samt virkningerne af de frie radikaler i kroppen forårsaget af moderne livsstil og forurening.

 • GRØNKÅL OG SUNDHED

  Grønkål har et højt niveau af A-vitamin, er særdeles rig på K-vitamin og grønkål juicen er fyldt med C-vitamin. En kombination, der er afgørende for sunde knogler, brusk, muskler, blodkar, hud, tandkød samt sund kollagen og et godt syn. Det stimulerer også immunsystemet og hjælper kroppen med at producere sunde celler. Grønkål indeholder folinsyre, som er med til at formere aminosyrer (byggeklodserne i proteiner) og understøtter sundt blod og celledeling. Det hjælper med en sund psyke og reducerer træthed og udmattelse. Folin hjælper også mor og barn under graviditet med sund celle udvikling. Der er desuden store mængder jern i grønkål, som støtter den mentale ydeevne, blod celleudviklingen og transport af ilt i kroppen. Grønkål er også fyldt med mangan, som bl.a. beskytter celler mod oxidativ stress og bidrager til almen sundhed og velvære. Og indholdet af selen udvikler sundt hår og negle og opretholder bl.a. en sund fungerende skjoldbrudskirtel. Selen hjælper også mænds sædproduktion.

 • ENERGIBOOSTER OG DETOXER

  Grønkålsjuice kan sammen med hvedegræs juice hjælpe med at reducere træthed og udmattelse. Det resulterer umiddelbart og langsigtet i forhøjet energi, en fysisk og psykisk følelse af velvære, øget vitalitet og trivsel. Samtidig er grønkål detox mad – det virker udrensende, afgiftende og holder leveren sund med sit store indhold af klorofyl, fibre og svovl.

 • RAWFOOD

  ”Rå mad” dvs. mad, der ikke har været stegt, kogt eller på anden måde varmet op til over 42 °C. Raw Food er mad fra planteriget; bl.a. grøntsager, frugt, nødder, korn, bønner, tang og vegetabilske olier, fyldt med energi – råt og økologisk.